Slide background

KPI Training

Deelnemers, dat zijn de belangrijkste mensen bij KPI Training. U wilt uzelf immers persoonlijk ontwikkelen op kwalitatief hoogwaardig niveau. En ons doel is om u daarin optimaal te begeleiden. Persoonlijk en snel.

Missie
KPI Training heeft als missie het verzorgen van de beste praktijkgerichte commerciële en operationele opleidingen in de automotive branche. Toegankelijke trainingen voor iedereen die zich snel persoonlijk wil ontwikkelen op weg naar succes.

Visie
De betrokken trainers van KPI Training zorgen met hun grote kennis en praktijkervaring voor persoonlijke meerwaarde, zodat u het beste uit uw opleiding en uzelf kunt halen.

Strategie
KPI Training is gespecialiseerd in de automotive branche. Onze trainers kennen alle facetten van deze branche en schatten daardoor uw behoeften beter in dan een willekeurige aanbieder. Onze opleidingen houden wij constant up-to-date en stemmen deze af in samenspel met de opdrachtgever en de specifieke bedrijfssituatie. In inhoud, planning en locatie. De doelstellingen zijn daarbij de basis voor de opzet en methode van trainingen en begeleiding.

De trainers van KPI Training hebben in het bedrijfsleven en tijdens hun trainerschap een enorme ervaring opgebouwd binnen hun vakgebied en blijven zich daarin ontwikkelen. KPI Training is daardoor het meest praktijkgerichte kennis- en opleidingscentrum binnen de automotive branche en onze opleidingen hebben zeer hoge slagingspercentages. Iets waar we trots op zijn.

Barend Lambrechtsen
Directeur

Op de Hoogte blijven?

Schrijf je in om regelmatig nieuws te ontvangen?

Contact KPI Training

ADRES
Bessenland 1
3958 EG Amerongen

EMAIL
info@kpitraining.nl

TELEFOON
+31 (0)343-45 00 15

Meer informatie