Slide background

Ons Team

barendBarend Lambrechtsen werd ruim 45 jaar geleden geboren met een warm hart voor auto’s, en ook in zijn huidige leven blijft die passie hem hardnekkig achtervolgen. De HTS’er autotechniek en IVA-man beproefde aanvankelijk zijn talenten als vertegenwoordiger en commercieel medewerker bij verschillende branche-gerelateerde bedrijven en de laatste jaren voor een dealer gelieerde leasemaatschappij.

Na een periode als zelfstandige in de in- en verkoop van gebruikte auto’s stapte hij in 1999 over naar de onderwijswereld, om zijn passie te kunnen doorgeven aan andere petrolheads. Aanvankelijk terug naar zijn 'oude school', maar dan als docent. Nog steeds 'verbonden' aan het instituut IVA Driebergen met het begeleiden van afstudeerstages.

Sinds 2007 is hij het gezicht van de Lease & Fleet Academy. Als gedreven trainer – overigens meestal branche-erkende – verzorgt hij zowel op het commerciële vlak als vakinhoudelijk de autoleasebranche trainingen. En sinds januari 2009 directeur bij IVA training BV, welke sinds 2015 de naam KPI training BV draagt. Zijn specialiteiten zijn alle trainingen en workshops die met autoleasing te maken hebben en ook sales gerelateerde trainingen.


barend

Esther van der Weij is na de HAVO op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht gaan studeren, maar merkte na een jaar kunstacademie dat ze niet voltijds creatief wilde zijn. Haar praktische kant wilde ze ook graag gebruiken. Ze ging een jaar reizen en is als vrijwilliger – met kost en inwoning – in de landbouw haar werkende leven begonnen.

Terug in Nederland startte ze als Office Manager bij een tijdschriftenuitgeverij in Amsterdam. Haar liefde voor taal en organiseren werd daar aangewakkerd. Nog steeds werkt ze graag als communicatiespil en regeltante. Daarnaast heeft ze een passie voor grafische vormgeving. Bij KPI Training kan ze beide combineren, wat ideaal voor haar is.

Op de Hoogte blijven?

Schrijf je in om regelmatig nieuws te ontvangen?

Contact KPI Training

ADRES
Bessenland 1
3958 EG Amerongen

EMAIL
info@kpitraining.nl

TELEFOON
+31 (0)343-45 00 15

Meer informatie