Slide background

Ons Team

barendBarend Lambrechtsen werd ruim 45 jaar geleden geboren met een warm hart voor auto’s, en ook in zijn huidige leven blijft die passie hem hardnekkig achtervolgen. De HTS’er autotechniek en IVA-man beproefde aanvankelijk zijn talenten als vertegenwoordiger en commercieel medewerker bij verschillende branche-gerelateerde bedrijven en de laatste jaren voor een dealer gelieerde leasemaatschappij.

Na een periode als zelfstandige in de in- en verkoop van gebruikte auto’s stapte Barend in 1999 over naar de onderwijswereld, om zijn passie te kunnen doorgeven aan andere petrolheads. Aanvankelijk terug naar zijn 'oude school', maar dan als docent. Nog steeds 'verbonden' aan het instituut IVA Driebergen met het begeleiden van afstudeerstages.

Sinds 2007 is hij het gezicht van de Lease & Fleet Academy. Als gedreven trainer – overigens meestal branche-erkende – verzorgt hij zowel op het commerciële vlak als vakinhoudelijk de autoleasebranche trainingen. En sinds januari 2009 directeur bij IVA training BV, welke sinds 2015 de naam KPI training BV draagt. Zijn specialiteiten zijn alle trainingen en workshops die met autoleasing te maken hebben en ook sales gerelateerde trainingen.


estherEsther van der Weij is sinds 2015 verantwoordelijk voor de backoffice van KPI Training. Sinds 2018 is zij (voornamelijk) virtueel assistent en werkt ze met veel plezier 'op afstand'. Bij de start van KPI Trainning in 2015 heeft zij zich over het ontwerp van het logo en de huisstijl ontfermd.

Ze houdt de website inhoudelijk bij en verzorgt deels de marketing en communicatie. Werken voor (potentiële) cursisten vindt zij positief en inspirerend, net als het contact met haar teamgenoot Barend. Inhoudelijk speelt Esther zeker weleens een vraag naar hem door, maar praktisch gezien kunt u gerust met uw vragen bij haar terecht. 

Op de Hoogte blijven?

Schrijf je in om regelmatig nieuws te ontvangen?

Contact KPI Training

ADRES
Bessenland 1
3958 EG Amerongen

EMAIL
info@kpitraining.nl

TELEFOON
+31 (0)343-45 00 15

Meer informatie