Barend Lambrechtsen

Barend Lambrechtsen werd ruim 55 jaar geleden geboren met een warm hart voor auto’s, en ook in zijn huidige leven blijft die passie hem hardnekkig achtervolgen. De HTS’er autotechniek en IVA-man beproefde aanvankelijk zijn talenten als vertegenwoordiger en commercieel medewerker bij verschillende branche-gerelateerde bedrijven en de laatste jaren voor een dealer gelieerde leasemaatschappij.

Na een periode als zelfstandige in de in- en verkoop van gebruikte auto’s stapte Barend in 1999 over naar de onderwijswereld, om zijn passie te kunnen doorgeven aan andere petrolheads. Aanvankelijk terug naar zijn ‘oude school’, maar dan als docent. Nog steeds ‘verbonden’ aan het instituut IVA Driebergen met het begeleiden van afstudeerstages.

Sinds 2007 is hij het gezicht van de Lease & Fleet Academy. Als gedreven trainer – overigens meestal branche-erkende – verzorgt hij zowel op het commerciële vlak als vakinhoudelijk de autoleasebranche trainingen. En sinds januari 2009 directeur bij IVA training BV, welke sinds 2015 de naam KPI training BV draagt. Zijn specialiteiten zijn alle trainingen en workshops die met autoleasing te maken hebben en ook sales gerelateerde trainingen.

Flashback Fotografie

Deze foto is gemaakt door Flashbackfotografie. http://www.flashbackfotografie.nl/